Parin päivän Reisjärven vierailun jälkeen nousivat Kleinbussiin Arivedercin, Iisakin ja Bambinon kanssa myös Tuulia, Onni ja Armas, ja suunnattiin kohti Rytkyn kylää, jossa asuivat Teresa, Oiva ja Timoteus. Sunnuntaipäivä oli aurinkoinen, ja parinsadan kilometrin matka taittui hilpeästi autoradiosta vanhoja iskelmiä kuunnellen. Perille saavuttiin puoliltapäivin lähes yhtä aikaa Orvokin, Yrjön ja Millin kanssa. Pian paikalle saapui myös Oiva, joka oli Vanaja-kuorma-autollaan hakenut kylän linja-autoasemalta Lainan, Luigin sekä koko Pastabella-seitsikon. Voi sitä jälleennäkemisen riemua, kun Arivederci ja lapset viimein lähes vuoden tauon jälkeen tapasivat toisensa! Itkettiin ja naurettiin yhtäaikaa, ja samalla kiersi Bambino sylistä syliin. Teresa sai korottaa ääntää oikein tosissaan pyytäessään porukkaa juhlapöytään, olihan nyt kuitenkin Timoteuksen 1-vuotissyntymäpäivä.

Koska talon lisäsiipi oli vasta rakenteilla, oli onni että sattui näin aurinkoinen kesäpäivä ulkojuhlien järjestämiseen. Takapihalle oli Oiva rakentanutkin oikein kunnon pöydän penkkeineen. Sen ääreen mahtui koko 20-hengen seurue yhtäaikaa aivan mainiosti. Pöytä oli saatu päällystämällä lisäsiiven tulevien väliseinien lastulevyjä  vanhoilla vahakankailla, pöydän jalat ja  neljä pitkää penkkiä taas kaatamalla, karsimalla ja lakkaamalla pari mäntyä tontin reunalta.

Iltapäivä sujui oikein rattoisasti. Lahjoja jaettiin niin Timoteukselle kuin Teresan ja Oivan uunituoreille kaksoistytöillekkin, nautittiin paistettuja muikkuja ja palvilammasta keitetyillä perunoilla, salaatteja sekä täytekakkukahvit. Iloinen puheensorina täytti koko pihan. Juhlien päätteeksi viritteli Oiva vanhan gramofonin soimaan kannon päähän, ja niin tanssahdeltiin hetki porukalla Lännen Lokarin tahtiin. Eikä kukaan edes huomannut, kun Arivederci ja Luigi menivät vaihtamaan lasten kuulumisia uudisrakennuksen suojiin, ja tapahtuipa siellä sitten vähän muutakin, Arivederci kun oli salaa ripsauttanut poronsarvijauhettaan Luigin taskumattiin...

Illansuussa pakkautui koko seurue ajoneuvoihinsa, kun lähdettiin ajamaan kohti Halunan kylässä sijaitsevaa Orvokin ja Yrjön  kotia.  Iisakki ja Oiva kun olivat yhteistuumin päättäneet, että koko suvun piti kokoontua Nuorgamiin Bambinon ja kaksosten yhteisristiäisiin. Yrjö halusi pitää suunnittelupalaverin heillä, olihan hänen takapihalleen keräämissään 50-luvun asuntovaunuissa mahdollista majoittaa isompikin porukka. Ja jotain tykötarpeita hän halusi myös lahjoittaa juhliin heidän kotinsa yhteydessä pitämästään Tiitiäisten kyläkaupasta.